مواد لازم :برای 4 نفر

خلال پسته و بادام:2قاشق سوپخوری/روغن:2قاشق سوپخوری/زرشک:2قاشق سوپخوری.

زعفران :به میزان لازم/رب گوجه فرنگی:1قاشق غذاخوری/گوشت قیمه ای خرد شده:1 پیمانه.

پیاز خرد شده:1قاشق سوپخوری/برنج دم کشیده:3 پیمانه/ادویه :به میزان لازم.

خلال پوست پرتقال:2قاشق سوپخوری.

طرز تهیه: 

گوشت را با روغن تفت میدهیم و سپس دو پیمانه اب به ان اضافه می کنیم و می گذاریم تا بپزد.

پیاز داغ،خلال بادام و پسته و پوست پرتقال،رب گوجه فرنگی ،زرشک و نمک را می افزاییم و 15

دقیقه می گذاریم بپزد تا اب مواد تبخیر شود.

برنج را ابکش می کنیم و لابه لایه ان از مخلوط پیاز و خلال ها و گوشت را می ریزیم و بعد از دم

کشیدن،برنج را در دیس می کشیم و روی ان را با زعفران تزیین می کنیم.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Roy نماي کامپوزيت test اپیلوگ.. واقعیت های دنیای شرط بندی هاونگاه‌ معرفي داروها