مواد لازم:برای 4 تا 5 نفر

برنج :4 تا 5 پیمانه/البالو:1 کیلو/شکر:1 کیلو/مرغ:700 تا 800 گرم.

روغن:4 تا 5 قاشق غذاخوری/زعفران:1 قاشق چایخوری/پیاز :2 عدد متوسط.

خلال پسته و بادام:در صورت تمایل برای تزیین.

طرز تهیه:

هسته البالو ها را جدا می کنیم و با شکری که داریم روی هم می ریزیم و می گذاریم روی حرارت 

ملایم تا جوش اید تا بعد از 15 دقیقه قوام اید.

البالو ها را از روی اتش بر می داریم.بعد مرغ را با 1 عدد پیازی که داشتیم می گذاریم تا پخته شود.

اگر مرغ نبود میتوان از گوشت چرخ کرده هم استفاده کرد(ولی باید گوشتها را به صورت کوفته های

ریز درست کرد و در روغن و پیاز داغ سرخ کرد) بعد از پخته شدن مرغ استخوانهایش را جدا می کنیم

و با پیازی که داشتیم کمی تفت می دهیم و با البالو ها مخلوط می کنیم.

قابلمه ای را اب کرده روی حرارت می گذاریم تا جوش اید بعد برنج را اب کش می کنیم و در ابکش

می ریزیم.ته قابلمه را با 2 قاشق روغن و کمی اب روی حرارت می گذاریم تا داغ شود بعد کمی از 

برنج را ته قابلمه می ریزیم بعد مخلوط البالو و مرغ که داشتیم را لابه لایه برنج می ریزیم. این کار را ادامه می دهیم تا برنج تمام شود. 

روی برنج را زعفران اب کرده که داشتیم می ریزیم و در قابلمه را می گذاریم تا برنج دم بکشد.

بعد از دم کشیدن برنج،قابلمه را از روی حرارت برمی داریم و برنج را در دیس می کشیم و روغن را

داغ کرده و روی برنج می ریزیم و خلال بادام و پسته را با کمی از زعفران که کنار گذاشته بودیم

و کمی برنج مخلوط می کنیم و برای تزیین روی برنج می ریزیم و سرو می کنیم.(در صورت نبودن

البالوی تازه می توان از مربای البالو استفاده کرد).


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

باتاب استیل | درب استیل,جان پناه شیشه ای,نرده شیشه ای خرید آنلاین بیمه در کمترین زمان دفتر خاطرات یک ناشناس مدرسه دلپذیر MOJI MOTO دارکوب پارسا موبایل Thomas Bill Free Fire VIP