مواد لازم:برای 4 نفر

برنج :5 پیمانه/شوید :نیم کیلو/باقالا:یک و نیم کیلو/گوشت با مرغ: 1 کیلو.

روغن : 5 تا 6 قاشق غذاخوری/زعفران :یک دوم قاشق غذاخوری.

طرز تهیه:

برنج را از قبل خیس می کنیم. با قالا را از دو پوست خارج می کنیم. گوشت یا مرغ را با 1 یا 2 لیوان

اب و 1 عدد پیاز خرد کرده و کمی نمک می گذاریم تا پخته شود به طوری که بعد از پختن نصف لیوان

تا 1 لیوان اب داشته باشد. شوید را تمیز می کنیم، می شوییم و ریز خرد می کنیم. قابلمه مناسبی را  اب کرده و می گذاریم تا جوش بیاید. برنج را در دیگ ریخته و باقالا را نیز در ان اضافه می کنیم.

بعد از کمی جوش زدن که برنج و باقالا نرم شد ان را ابکش می کنیم. 

کمی روغن و اب در ته قابلمه می ریزیم و برنج را در قابلمه می ریزیم و لابه لایه برنج شوید اضافه

می کنیم تا برنج تمام شود. بعد قابلمه را روی حرارت ملایم می گذاریم تا دم بکشد.

وقتی برنج اماده شد ان را در دیس می کشیم و روی ان مرغ یا گوشت پخته و اماده را می گذاریم

و رویش را با زعفران اب کرده که با برنج مخلوط کرده ایم تزیین می کنیم.

و معمولا باقالا پلو با ترشی سرو می شود.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

همه چی موجوده رتبه الکسا ایران مفلسانیم و هوای می و مطرب داریم. قاصدک گمنام فعاليت هاي دندانپزشکي ايرانيان دنیای آنلاین و وبمستری رادیاتور بوتان در شیراز - فلاح زاده ıllıllı بازی دان ıllıllı نوشته های مجتبی شاکر مونارک